نکات قابل توجه برای معتکفین

با توجه به محدودیت ظرفیت تا حد امکان با تعدادی از ذخیره ها تماس گرفته شده است. اگر در لیست ذخیره بودید و تا کنون با شما تماس گرفته نشده است به معنی عدم وجود ظرفیت می باشد.
ظرفیت اعتکاف مسجد الزهرا دانشگاه شهید بهشتی تکمیل می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت پذیرش :

۱٫کارت ثبت نام که از آدرس  http://heyat.sbu.ac.ir/printFile/index.php قابل دریافت می باشد.
۲٫  کارت دانشجویی برای دانشجویان و کارت شناسایی برای سایر افراد

🔸پذیرش معتکفین فردا دوشنبه ۲۱ فروردین از ساعت ۱۵ الی ۲۲ انجام می پذیرد.
محل اعتکاف در مسجد الزهرای دانشگاه شهید بهشتی (ره) می باشد.
🔸مکان مسجد را میتوانید از طریق لینک زیر ، در نقشه مشاهده نمایید.

مسجد الزهرا

🔸برای افرادی که با وسیله ی شخصی به دانشگاه تشریف می آورند ذکر این نکته لازم است که جهت ورود از درب جنوبی دانشگاه وارد شوند.

🔶افرادی که جهت حضور در محل اعتکاف از وسایل نقلیه عمومی استفاده می کنند، توجه داشته باشند که نزدیک ترین درب ورودی به مسجد ، درب دندانپزشکی دانشگاه می باشد.

دانشگاه از مسیرهای زیر قابل دسترسی می باشد:
۱٫ مترو توحید ⬅️ BRT پایانه افشار  تا پایانه پمپ بنزین ولنجک ⬅️ تاکسی یا اتوبوس دانشگاه
۲٫ مترو تجریش ⬅️ تاکسی یا ون های دانشگاه شهید بهشتی

🔶 وسایل مورد نیاز برای معتکفین

🔸قرآن ، مفاتیح و تسبیح
🔸دمپایی و یک کیسه مناسب برای آن
🔸پتو و بالش
🔸لوازم شخصی (مسواک و ..)
🔸داروهای مورد نیاز
🔸حوله
🔸دفترچه یادداشت
🔸دفترچه بیمه

🔹بعد از نماز عشاء برای معتکفین پذیرایی مختصری برای دوشنبه شب بعد از پذیرش تدارک دیده شده است.

🔹برنامه ها از ساعت ۲۱:۳۰ آغاز خواهند شد.