امروز: دوشنبه ۳-مهر-۱۳۹۶ / الإثنين 05-محرم-1439 / Monday 2017-September-25

نرم افزار زیارت عاشورا برای آندروید Ziarat Ashora v1.0

انعطاف پذیری خاص و ساپورت بالای نرم افزاری سیستم عامل آندروید باعث شده که شاهد ساخت نرم افزارهای ایرانی و فارسی برای گوشی های آندرویدی باشیم . این بار یکی از گروه های برنامه نویس داخل کشور به نام  گروه پرنیان سپهر ایرانیان ، اقدام به ساخت نرم افزار زیارت عاشورای امام حسین ، برای گوشی های آندرویدی کرده اند که از همین وب سایت کار ارزشمند ایشان را تحسین می کنیم .

ziarat2

این نرم افزار به صورت رایگان عرضه شده و دارای امکانات زیر است :

** قابلیت تغییر فونت و زمینه
** امکان ارسال قسمتی از متن به وسیله پیامک به مخاطب دلخواه
**  متن فهرست بندی شده
**  قابلیت جستجو در کل متن

طراحی و ساختار نرم افزار به گونه ای که اگر حتی گوشی آندرویدی شما هیچ حروف فارسی ای را ساپورت نکند در کار این نرم افزار هیچ خللی ایجاد نمی کند . این برنامه مذهبی قابلیت نصب بر روی تمام گوشی های آندرویدی را داراست که از ادامه مطلب  و با حجم ۳ مگابایت قابل دانلود است .

• حجم فایل: ۳ مگابایت
  • نیازمند اندروید: ۲٫۱+