امروز: دوشنبه ۳-مهر-۱۳۹۶ / الإثنين 05-محرم-1439 / Monday 2017-September-25

تاریخ‌نگار دفاع مقدّس – شهید صیّاد شیرازی

کوتاه سخن‌گفتن از شهیدی به این عظمت، همانند سخن گفتن از سایر شهدا، کاری بس دشوار می‌نماید.
« صیّاد دل‌ها، امیر سرافراز ارتش اسلام، شهید سپهبد علی صیاد شیرازی یکی از عاشقان وصال نور بود که لباس زیبای شهادت، زیبنده قامتش و مزد اخلاص، فداکاری و ایثار او بود. او در گستره خونین جبهه ‏های نبرد از کوه‏ های سر به فلک کشیده کردستان تا دشت‏ های تفتیده خوزستان به جهاد و نماز می ‏پرداخت و در جهاد اکبرش اوج بندگی خویش را به نمایش می ‏گذاشت. اخلاص چیز عجیبی است؛ یعنی کار را برای خدا کردن و همان چیزی که مضمون عامیانه‌اش در شعری آمده است: تو نیکی می‌کن و در دجله انداز.انسان برای خدا کارِ خوب و درست و صحیح بکند و در پی این نباشد که حتماً به نام او ثبت شود و امضای او زیر آن بیاید؛ این بلافاصله اثر می‌دهد. خدای متعال بعد از شهادت این مرد، در همین قدم اوّل، به او اجر داد.»
این سخنان رهبر معظّم انقلاب بود در مورد امیری که خود می‌گوید :
« خط‌‌ها و جناح‌های مختلف می‌گذرند ولی کسی که ماندگار است، ولایت است و رهبری کسی است که می‌توانیم به ایشان اقتدا کنیم؛ ولایت تنها خطی است که تا ظهور آقا امام زمان (عج) در دسترس بوده و می‌توانیم از ایشان پیروی کنیم. »
مردی سراسر اخلاص که معنویّت او در رمز پیروزی او متجلّی است :
« من هر موفقیتی در زندگی به دست آوردم از نماز اول وقتم بود. »

shahid_sayad_shirazi

علی صیّاد شیرازی متولّد ۲۳ خرداد ماه ۱۳۲۳ در روستایی از خراسان رضوی است.
رئیس اسبق نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، ۳۲ سال از عمر خود را صرف خدمت در ارتش و دفاع از این مرز بوم کرد ولی به قول دخترش : « خستگی هیچ‌وقت لبخند را از پدر نگرفت. »

وجود چنین امیری قطعاً دشمنان این خاک را بر نمی‌تابید.صیّاد شیرازی در بامداد ۲۱ فروردین ۱۳۷۸ به وسیله عوامل مسلّح مجاهدین خلق در پوشش رفتگر، مقابل درب منزل مسکونی‌اش واقع در تهران و در برابر دیدگان فرزندش به شهادت رسید.
امّا آنچه که از انسان می‌ماند، راه و رسم زندگی و منش بزرگ و مخلصانه در برابر حقیقت است.نه شعار می‌ماند و نه تظاهر.

« بسم الله الرحمن الرحیم، ارحم الراحمین، رب العالمین و صلی الله علی محمد واله الطاهرین و سلم.انالله و اناالیه راجعون… خداوندا! این تو هستی که قلبم را مالا مال از عشق به راهت، اسلامت، نظامت و ولایتت قرار دادی. خدایا؛ تو خود می دانی که همواره آماده بوده ام آنچه را که تو خود به من دادی، در راه عشقی که به راهت دارم، نثار کنم. اگر این نبود، آن هم خواست تو بود. پروردگارا؛ رفتن در دست تواست، من نمی دانم چه موقع خواهم رفت، ولی می دانم که از تو باید بخواهم مرا در رکاب امام زمانم قرار دهی و آن قدر با دشمنان قسم خورده ات بجنگم تا به فیض شهادت برسم. از پدر و مادرم که حق بزرگی بر گردنم دارند می خواهم که مرا ببخشند؛ من نیز همواره برایشان دعا کرده ام که عاقبت به خیر شوند. از همسر گرامی و فداکار و فرزندانم می خواهم که مرا ببخشند که کمتر توانسته ام به آن ها برسم و بیشتر می خواهم وقف راهی باشم که خداوند متعال به امت زمان ما عطا فرموده. آنچه از دنیا برایم باقی می ماند، حق است که در اختیار همسرم قرار گیرد. از همه ی آن هایی که از من بد دیده اند می خواهم که مرا به بزرگی خودشان ببخشند و بالاخره از مردان مخلص خودم به ویژه حاج آقا امیر رنجبر نیکدل، استدعا دارم در غیاب من به امور حساب و کتاب من برسند و با برادران دیگر، چون جناب سرهنگ حاج آقا آذریون و تیمسار حاج آقا آراسته در این باب، تشریک مساعی نمایند. خداوندا! ولی امرت حضرت آیت الله خامنه ای را تا ظهور حضرت مهدی(عج) زنده، پاینده و موفق بدار. آمین یا رب العالمین من الله التوفیق علی صیاد شیرازی-۱۹دی ماه۱۳۷۱ »

Header-Imam

منابع :