ام البنین صدایت کنم یا…؟

سلام مادر شهامت،مادر رشادت و مادر شهادت!

چه نیک آرمیده ای!چقدر آسوده،صورت به خاک نهاده ای!

انگار همین دیروز بود!علی-علیه السلام-به عقیل فرمود:برایم از قبیله ای رشید و شجاع،همسری بیاب!

و تو،برگزیده این انتخاب بودی تا قدم به خانه وحی بگذاری تا سایه مهربانی ات را مادرانه،بر خانه وحی بگسترانی.

که تو هم فاطمه بودی؛فاطمه ای که می خواست جگر گوشه های بانویش فاطمه-علیهاالسلام-را پناه باشد!

فاطمه ای که میخواست زینبِ فاطمه-علیهاالسلام-را مادری کند!فاطمه ای که می خواست حسین فاطمه-علیهاالسلام-را عاشقانه خدمت کند!

تو آمدی!یعنی باید می آمدی!تا مادر حماسه شوی و حماسه را در دامان خود بپروری.

هنوز تاریخ،لحظه ورودت به خانه وحی را به خاطر دارد!

تو،عروس مهربانی ها و خوبی ها،قدم به خانه نگذاشتی و گفتی:”تا دختر بزرگ خانه اجازه نفرماید،وارد نمی شوم.”

و این از بانویی چون تو،دور نبود،که همه تاریخ،به ادب و نجابت و وقار تو سوگند می خورد.

تو آمدی و خاتون مهربان خانه شدی.

آه!همه می دانند که تو چقدر فرزندان فاطمه-علیهاالسلام-را دوست می داشتی.

آن قدر به فرزندان بانویت فاطمه-علیهاالسلام-عشق داشتی که به مولایت،علی-علیه السلام-گفتی:”مولا!دیگر مرا فاطمه خطاب نکنید؛به خدا تاب اندوه کودکان بانو را ندارم؛نام فاطمه-علیهاالسلام-دل زینب را به درد می آورد.”و آنوقت تو شدی ام البنین؛مادر سروهای آزاده!

ام البنین!

اینک تو مادر پسری هستی که قرار است علمدار کربلا باشد و ساقی گل های محمدی…

تو مادرِ آفتابی شدی که قرار است تمام عالم در سایه امن بیاساید و به راستی که فقط تو لایق این ماه بودی!

مگر می شود از تو نگفت؟و از آن همه عظمت سخن نگفت؟

سلام بر تو ای مادر وفا،مادر ادب و مادر عشق!