اعتکاف ۱۳۹۴ – اطّلاعیّه‌ی شماره ۷

روز و ساعت پذیرش (حضوری) :
از تمام عزیزانی که ثبت نام ایشان با موفّقیّت انجام شده است، درخواست می‌گردد که در روز جمعه مورّخ ۱۱/۲/۱۳۹۴ از ساعت ۱۷ تا ۲۲ با مراجعه به مسجد «الزّهرا» دانشگاه شهید بهشتی و ارائه‌ی کارت ورود به مراسم، در مسجد دانشگاه جهت اعتکاف پذیرش گردند.از ساعت ۲۲ به بعد به تعداد نفرات اصلی که در ساعات مقرّر شده مراجعه نکرده‌اند، از لیست ذخیره استفاده می‌گردد.لذا افرادی که نام ایشان در لیست ذخیره‌ها قرارا گرفته است، می‌توانند بعد از ساعت ۲۲ به محل مذکور مراجعه نمایند.
از معتکفین گرامی خواهش می‌شود از آوردن وسایل اضافه و موادّ فاسد شدنی خودداری کنند.
ضمناً برنامه‌ی اعتکاف دانشگاه شهید بهشتی رجب ۱۴۳۶ – اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۴ به شرحی است که در تصویر زیر آمده‌است.

بر روی عکس کلیک کنید.

(Copy)

حضور شما عزیزان، فرصتی مغتنم جهت خدمت‌گزاری خادمان اسلام است.
با تشکّر؛
روابط عمومی هیأت فاطمیّون دانشگاه شهید بهشتی

1. روابط عمومی هیأت فاطمیون

لطفاً بر روی عکس کلیک فرمایید تا با وضوح بیشتری مشاهده نمایید.