امروز: شنبه ۱-مهر-۱۳۹۶ / السبت 03-محرم-1439 / Saturday 2017-September-23

اعتکاف دانشجویی ۱۳۹۴ – اطّلاعیّه‌ی ۲ ثبت نام

اعتکاف دانشجویی ۱۳۹۴ – اطّلاعیّه‌ی  ۲ ثبت نام

ثبت نام برای حضور در مراسم اعتکاف، از روز ۲۹ لغایت ۳۱ فروردین ماه برای دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی و از روز یکم لغایت ۴ اردیبهشت ماه برای عموم عزیزان خواهد بود.
هزینه‌ی ثبت نام برای دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی، ۲۰۰۰۰ تومان، دانشجویان سایر دانشگاه‌ها، ۳۵۰۰۰ تومان و برای سایر عزیزان ۵۰۰۰۰ تومان خواهد بود.
ثبت نام از طریق سایت اینترنتی به نشانی زیر صورت می‌پذیرد :
لینک ثبت نام (اینجا را کلیک کنید)

با کلیک بر صفحه‌ی ویژه‌ی اعتکاف در قست بالای همین سایت نیز، وارد قسمت ثبت نام خواهید شد.

قوانین ثبت نام مراسم اعتکاف به شرح زیر می‌باشد :
۱ – در هر نوبت پرداخت اینترنتی یک شماره پیگیری صادر می شود. بدیهی است با هر شماره، ثبت نام فقط یک نفر امکان پذیر است.
۲ – با توجه به کمبود شدید جا (به خصوص در بخش خواهران)، لطفا از آوردن وسایل اضافه از قبیل: ساک های بزرگ، مواد فاسدشدنی و … جدا خودداری کنید. هم چنین ورود خردسالانی که باعث مزاحمت برای سایر معتکفین باشند، ممنوع است.
۳ – حتما توجه کنید که ابتدا باید هزینه ثبت نام را در درگاه اینترنتی پرداخت نمایید و سپس اقدام به تکمیل فرم ثبت نام فرمایید.
۴ – برگزاری هرگونه جلسات گروهی و تشکلی ممنوع می باشد.
۵ – به هیچ وجه امکان جایگزینی وجود ندارد و در صورت انصراف، از افراد ذخیره به نوبت دعوت خواهد شد.
۶ – به دلیل اشکال در سیستم پرداختی دانشگاه، امکان اخلال در روند پرداخت وجود دارد. به همین دلیل در صورت عدم موفقیت در پرداخت ، دوباره تلاش کنید.همچنین شماره تراکنش خود را تا روز پذیرش نگهدارید.
۷ – پس از گذشت حداکثر ۴۸ ساعت از لحظه ثبت نام می توانید با مراجه به قسمت پیگیری کارت ثبت نام خود را دریافت نمایید.

حضور شما بزرگواران، مایه‌ی مباهات ما است.

اطّلاعیّه‌ی شماره‌ی ۳ – http://heyat.sbu.ac.ir/?p=1285

اطّلاعیّه‌ی شماره‌ی ۴ – http://heyat.sbu.ac.ir/?p=1291

1. مهدی

سلام شماره ۷ گذشت هست نه گدشت
    تشکر
    اگه همین تبلیغ رو در سایت دانشگاه قرار بدید کمک بزرگی به خودتون کردید مثل همیشه ضعیف عمل نکنید

2. بهار

خدا قوت
    خسته نباشید
    ان شا الله به بهترین شکل برگزار بشه مثل همیشه نمونه و مایه افتخار دانشگاه
    بهترین و با وقار ترین تشکل دانشگاه
    ایشالا چشم دشمناتون کور بشه
    اجرتون با اهل بیت

ممنون از لطفتون.
      انشالا بچه ها با دعای خیر شما، وظیفه‌شون رو به بهترین نحو انجام میدن.

3. باران

سلام
    چرا وقتی register رو میرنیم یا روی تبلیغ اصلی کلیک میکنیم صفحه ی ثبت نام باز نمیشه؟
    از تقریبا ده شب دیشب اینطوری شد.
    من با هر مرورگری میرم دیگه پیج ثبت نام رو برام نمیاره.یعنی مشکل چیه؟.
    خواهشا رسیدگی کنید
    اجرتون با الله

سلام خدمت شما
      ثبت نام از ۲۹ فروردین آغاز شده.اکنون با مراجعه به لینک مربوط، ثبت نام برای شما و سایر مراجعین امکان‌پذیر هست.

4. فاطمه

سلام
    لطفا اسامی سخنرانان برنامه را در وبسایت قرار دهید.اگر هم مشخص نیست لطفا اعلام کنید که مشخص نیست که بهتر تصمیم بگیریم برا ثبت نام. اجرتون با حضرت زهرا ان شاءالله

سلام خدمت شما.
      از سخنرانان مدعو، آیه‌الله قرهی، آیه‌الله صدّیقی، آیه‌الله حائری شیرازی و سایر بزرگواران خواهند بود.

5. یه دانشجو

سلام، خدا قوت عرض می کنم خدمت همه ی دوستانی که توی زمینه های مذهبی دانشگاه فعالیت می کنن.
    مراسم اعتکاف سال های گذشته عالی بود.
    اگه خدا قبول کنه امسال دوست دارم از خادم های مسجد باشم توی روزای اعتکاف. اما فرم ثبت نام برام باز نمیشه .شرایطش رو هم می خواستم بدونم .ممنون میشم اگه از طریق ایمیل پاسخ بدین.

6. faezeh

سلام.ببخشید من میخوام ثبت نام کنم اگه نتونم بیام اعتکاف میتونم انصراف بدم و هزینه ای که پرداخت کردم رو میتونم دریافت کنم.ممنون میشم پاسخ بدین.
    اجرتون باحضرت زهرا(س)

7. روابط عمومی هیات فاطمیون

متاسفانه دسترسی به حساب دانشگاه برای هیات فاطمیون مقدور نیست و مبلغ پرداختی شما غیر قابل عودت می باشد.

8. من

اجر شما با امام حسین (ع)
    آیا دانشجویانی که فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستند هم باید ۲۰۰۰۰ تومان واریز کنند؟

سلام
      مبلغ پرداختی برای دانشجویان علوم پزشکی ۳۵۰۰۰ تومان و برای فارغ‌التّحصیلان ۵۰۰۰۰ تومان می‌باشد.

9. faezeh

باتشکر ار پاسخ شما…

10. فرشته

سلام من برای اولین بار می خوام بیام این دانشگاه ادرس محل اعتکاف و میدید

11. فاطمه

سلام.
    من فکر کنم آدرس ایمیل رو اشتباه وارد کردم.برای پیگیری پیغام میده که ثبت نام نکرده اید.مجدد ثبت نام کردم پیغام داد این اطلاعات تکراریست.چگونه میتوان آدرس ایمیل را تغییر داد؟

12. صادقی

13. روابط عمومی هیأت فاطمیون

به دلیل حجم بالای سؤالات معتکفین، پاسخ دادن به آن‌ها به زمان احتیاج دارد.
    ضمن صبر و شکیبایی، در مورد ثبت نام نگران نباشید انشالله مشکلات رفع خواهند شد.
    با تشکّر

14. روابط عمومی هیات فاطمیون

سرکار خانم فاطمه !
    لطفا کد ملی و ایمیل خود را به شماره ی ۰۹۱۲۳۲۰۱۸۵۱ پیامک کنید.

15. روابط عمومی هیات فاطمیون

سرکار خانم صادقی !
    هم اکنون می توانید وضعیت خود را از قسمت پیگیری، دنبال کنید

16. محمدپور

میخواستم بدونم احتمال انصرافی خواهران چقدر وجود داره ؟ که جایگزینشون رو قبول کنید!!
    اجرکم عندالله..
    یا مهدیعجل الله تعالی فرجه و شریف

17. سارا

من ثبت نام کردم اما نمیتونم در مراسم شرکت کنم امکانش هست انصراف بدم ؟
    میتونم در روز سوم برای انجام اعمال ام داوود به مسجد بیام؟

18. روابط عمومی هیات فاطمیون

سرکار خانم سارا!
    جهت انصراف لطفا کد ملی خود را به شماره ۰۹۱۲۳۲۰۱۸۵۱ پیامک کنید. همچنین شما می توانید به عنوان مستمع در مراسمات شرکت کنید.

19. سمیرا مهران پور

سلام
    دانشگاه عباسپور مسجدش کجا واقع شده ؟؟