امروز: شنبه ۱-مهر-۱۳۹۶ / السبت 03-محرم-1439 / Saturday 2017-September-23

اعتکاف دانشجویی ۱۳۹۴ – اطّلاعیّه‌ی ۳ «دعوت به همکاری»

با فرا رسیدن ایّام اعتکاف، واحد روابط عمومی هیأت فاطمیّون از تمامی دوستان و علاقه‌مندان، دعوت به همکاری برای فعّالیّت در بخش چندرسانه ای نظیر تهیّه و پردازش عکس،کلیپ صوتی و تصویری و … می‌نماید.
در صورت تمایل، به بخش ثبت نام اعتکاف مراجعه کرده و در قسمت پایین صفحه، فرم «همکاری با ما» را که عکس آن در زیر آمده، تکمیل نمایید.

برای نمایش بهتر، بر روی عکس کلیک کنید.

Capture

نشانی لینک مورد نظر :

لینک (اینجا را کلیک کنید)

امید است کمک شما عزیزان به واحد روابط عمومی، به برگزاری هرچه بهتر مراسم و به ویژه مراسم اعتکاف بینجامد.

1. گمنام

سلام.خسته نباشید. خواهش میکنم در بحث ثبت نام قاطعیت برای ظرفیت داشته باشید و به ذخیره ها بی حد نگویید شاید بشود که قبول شوید تا مثل پارسال همه بیایند وشلوغ شود. خواهش میکنم بیشتر از ظرفیت ثبت نام نکنید و تا چند روز مانده به اعتکاف بگویید که قطعی شود وکسی بی قانون نیاید. خواهشا توجه فرمایید. با تشکر.

2. روابط عمومی هیات فاطمیون

متاسفانه سال گذشته ثبت نام بدون نظارت هیات فاطمیون و صرفا بر اساس پرداخت در درگاه دانشگاه صورت می گرفته است و خوشبختانه امسال با طراحی سایت جدید هیات و نظارت دقیق بر تعداد ثبت نام ککندگان انشاالله این مشکل پیش نخواهد آمد.
    ضمن انکه ظرفیت بخش خواهران جهت اسایش بیشتر ایشان، از ۷۵۰ نفربه ۵۰۰ نفر تقلیل یافته است.
    با سپاس

3. گمنام

خیلی ممنون از توجه شما. خسته نباشید….. ان شاء الله که اجرتان را خود صاحب خانه بدهد.

4. زهرا

اتفاقا ای کاش ظرفیت رو تا جایی که میشه بالا ببرید تا حداکثر افراد بتونن استفاده کنن. سه روز یه خورده تنگ و تونگ بشینیم، مشکلی پیش نمیاد واقعا.

5. بی نام

سلام باتشکر از زحمات شما،غیر از واحد روابط عمومی امکان کمک رسانی به واحدهای دیگر هیات نیز وجود دارد؟اگر وجود دارد لطفا لینک آنها را نیز قرار دهید

• روابط عمومی هیأت فاطمیون

سلام
      تو همون فرم دعوت به همکاری در قسمت ثبت نام، واحد مورد نظر خودتون رو ذکر کنین.
      انشاالله از کمک رسانی و زحمتتون بهره‌مند میشیم.

6. ...

سلام
    میشه مثال بزنید چجور همکاریی میشه داشت ؟ خود معتکف هم میتونه این فرم رو پر کنه؟

• روابط عمومی هیأت فاطمیون

سلام
      در بخش چندرسانه‌ای نظیر تهیّه‌ی عکس،کلیپ،طرّاحی پوستر و کارهای گرافیکی، و نیز در قسمت طرّاحی دکور و تزیینات مسجد مشتاقانه نیاز به مشارکت علاقه‌مندان است.
      همکاری شما عزیزان هم قبل از شروع مراسم و هم در حین آن، نیاز است.
      لذا از دوستان معتکف هم تقاضای همکاری می‌گردد.
      باتشکّر

7. امین

سلام
    برای افرادی نظیر بنده که مسافت طولانی را تا رسیدن به مسجد جهت اعتکاف دارند، امکان پارکینگ فراهم است یا خیر؟