امروز: شنبه ۱-مهر-۱۳۹۶ / السبت 03-محرم-1439 / Saturday 2017-September-23

اطلاعیه شماره ۵(امکان ثبت نام برای همه ی افراد)

اطلاعیه شماره ۵ اعتکاف خلوت بهشتی

زمان ثبت نام برای دانشجویان سایر دانشگاه ها و سایر افراد ، از ساعت ۲۳:۵۵    ۲۲ فروردین  شروع خواهد شد.
ثبت نام در این مدت برای دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی هم امکان پذیر است.
به نکات زیر قبل از ثبت نام توجه نمایید :
۱٫  کلیه دانشجویان در روز پذیرش کارت دانشجویی را علاوه بر کارت ثبت نام همراه داشته باشند.
۲٫ سایر افراد علاوه بر کارت ثبت نام ، حتما کارت شناسایی معتبر در روز پذیرش به همراه داشته باشند.
۳٫ حتما قبل از پرداخت هزینه ، ظرفیت باقی مانده را چک کنید ، در صورتی که ظرفیت تکمیل شده باشند وجهی را پرداخت نکنید  و به جای کد تراکنش بانکی  ، ۸ رقم آخر کد ملی خود را وارد نمایید. نام شما در لیست ذخیره قرار خواهد گرفت و در صورت اضافه شدن ظرفیت  با شما تماس گرفته خواهد شد.

روابط عمومی هیات فاطمیون

@heyatsbu

صفحه آغازین

1. صبح امید

“یا حق”
    باسلام،لینک ثبت نام اعتکاف کجاست ؟؟؟؟فقط اطلاعیه ها هست

2. فاطمه توکل

سلام اگه کسی پول رو واریز کرده باشه اما کدپیگیری رو یادداشت نکرده باشه،باید چیکار کنه؟

• روابط عمومی هیات فاطمیون

در فرم انتهای صفحه ثبت نام ، در فرم مشکلات ، مشکل خود را بیان نمایید تا با شما تماس گرفته شود .
      یا علی

3. امین

سلام
    برای افرادی نظیر بنده که مسافت طولانی را تا رسیدن به مسجد جهت اعتکاف دارند، امکان پارکینگ فراهم است یا خیر؟

• روابط عمومی هیات فاطمیون

لطفا شماره تماس خود را در صفحه ثبت نام اعلام نمایید و موضوع را هم پارکینگ بنویسید تا به شما اطلاع داده شود.

4. سلام
    لینک ثبت نام و پرداخت هزینه شما کجاست؟
    اون جایی که به اون دوست عزیزمون آدرسشو دادید قسمت ثبت نامش مارو میفرسته به کانال تلگرامتون
    لطفا راهنمایی کنید
    تشکر

5. علی

بزرگواران سلام. یه سوالی داشتم. دانشجوی دانشکده پزشکی شهید بهشتی دانشجوی دانشگاه حساب میشه یا سایر دانشگاه ها؟؟؟ اگه میشه سریع بگین.ممنون

6. fatemeh

سلام
    شما به عنوان خادم پذیرش ندارید؟

• روابط عمومی هیات فاطمیون

خادمین خواهران قبل از شروع ثبت نام اصلی ، پذیرش شده اند و ظرفیت خادمین تکمیل می باشد.

7. سودابه ش یف زاده

سلام من ثبت نام کردم اما برای دریافت کارت میگه اطلاعات شما معتبر نمیباشد من چیکار کنم

8. سید محمد رضوی

سلام بزرگوار، بنده سید محمد رضوی هستم و متاسفانه کد پیگیری رو یادداشت نکردم، اگه امکانش هست، بفرمائید که الان برای پرینت کارت ثبت نام چکار باید بکنم؟ ممنون

9. حسن اشراقی

خادم برادر به چه صورت ممنون

10. شمه

سلام علیکم
    سین برنامه های اعتکاف و مدعوین هنوز مشخص نشده؟
    ممنون میشم اگر اطلاع بدین

11. دیباج

با عرض سلام،پذیرش افراد ذخیره اعتکاف کی مشخص می شود؟ بنده ذخیره ۸۲ بودم ظاهرا، لطفا بفرمایید که آیا امیدی به پذیرش تمامی ذخیره ها هست یا خیر.
    با تشکر

12. امین اسدی

سلام
    من طبق فرموده شما، در قسمت مشکلات، با موضوع پارکینگ درخواست خود را مبنی بر این مورد اعلام کردم ولی تا الان با بنده تماس گرفته نشده است.
    باتوجه به اهمیت موضوع لطفا پیگیری و نتیجه را اعلام کنید
    باتشکر

13. فاطمه امیری اصل

سلام.
    من از حضور در اعتکاف متاسفانه انصراف دادم. فرم استرداد هزینه هم پر کردم ولی هنوز کسی با من تماس نگرفته. به کجا باید مراجعه کنم؟

14. طوبی باقری

سلام
    من نتونستم اعتکاف شرکت کنم.قرار شد مبلغ پرداختی رو برگردونید ولی فعلا به حساب من نیومده.
    شماره حسابم به همکارتون گفتم:
    ۰۳۴۲۶۱۳۷۳۸۰۰۷ بانک ملی
    با تشکر از شما ادمین محترم