آیا “مرگ بر آمریکا” جزء دین است؟

“بسم رب النور”

به مناسبت ۱۳ آبان

روز ملی مبارزه با استکبار جهانی؛

……

اینکه در مسجد ما می گوییم مرگ بر آمریکا ، آیا این جزء دین است؟

قرآن می گوید جزء دین است . چرا؟

برای اینکه مرگ بر آمریکا نشان دهنده این است که ما نسبت به کفار شدید هستیم. یعنی آن کسی که می خواهد سر به تن ما نباشد، ما هم می خواهیم سر به تن او نباشد. او که می گوید من باید بیایم بازرسی کنم، ما هم باید بگوییم ما هم باید بیاییم بازرسی کنیم. در زندان ما چه خبر است، در زندان شما چه خبر است.

ما نسبت به کفار باید غلیظ باشیم، نسبت به خودمانی ها باید «رُحَماء»، رحیم باشیم که دیگر مسلمان است، رحمش کن، وام بدهیم، کمک کنیم، مشکلش را حل کنیم، نگذاریم به هر حال، هر طوری می توانیم، نسبت به خودی ها، رحمت، نسبت به کفار شدید.

بعد از اینکه یک همچین خصلتی داری، بعد می گوید رکوع، سجود، «رُکَّعاً سُجَّدًا» (الفتح/۲۹)

اگر مسجدی نماز می خواند، یعنی رکوع می کند، سجده هم می کند، اما مرگ بر آمریکا نمی گوید،این مسجد پنجاه درصد مسلمان است.

یعنی به یک گوشه عمل کرده، به یک گوشه عمل نکرده. مسلمان باید به همه قرآن عمل کند. آن جا که می گوید:«أَشِدَّاءُ عَلَی الکُفَّارِ»، «أَشِدَّاءُ عَلَی الکُفَّارِ» باشد، آنجایی که می گوید: بین خودی ها مهربان باشید، بین خودتان مهربان باشید.

* استاد قرائتی – درس هایی از قرآن *